Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СА 1143 вчера на 7те престола?

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      СА 1143 вчера на 7те престола?
      Много готино беше времето
      Загледах се по едно време да видя собственика ама така и не ви видях
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Много готино беше времето
        Загледах се по едно време да видя собственика ама така и не ви видях
        Аз преди това бях и на Черепишкия манастир и там спрях до една алфа, нея даже я снимах, но по-натам снимки. А за времето, беше уникално

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
          Аз преди това бях и на Черепишкия манастир и там спрях до една алфа, нея даже я снимах, но по-натам снимки. А за времето, беше уникално
          Аз миналата година ходих до него и сега не спрях.
          Аз пък смо теб засякох и една доста бърза 156-ца при Ботевград
          Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 13:25.
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

• Днес около 14:15, черна 147-ца зад Нов Български, но не можах да запомня номера. Ако е от форума искам да му благодаря за жеста който направи.
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
              Днес около 14:15, черна 147-ца зад Нов Български, но не можах да запомня номера. Ако е от форума искам да му благодаря за жеста който направи.
              Моля,колега нали затова сме Алфисти А и на тази лъсната червена красавица как да не направиш път,а моята мръсна и без джантиИмах кофти разправии с един професор и затова бях малко намръщен.
              Last edited by yori; d.m.y г., 00:22.
              Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

• Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
                Моля,колега нали затова сме Алфисти А и на тази лъсната червена красавица как да не направиш път,а моята мръсна и без джантиИмах кофти разправии с един професор и затова бях малко намръщен.
                Ааааа недей така колицата си ти е екстра, на мен лично много ми хареса, ама нямаше нужда да се пъхаш чак в храстите. Някой път ако се засечем имаш едно черпене от мен
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

Ааааа недей така колицата си ти е екстра, на мен лично много ми хареса, ама нямаше нужда да се пъхаш чак в храстите. Някой път ако се засечем имаш едно черпене от мен
                  В НБУ ли учиш?
                  Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

• О и аз ще уча там още 2 месеца. Трябва да направим една сбирка на алфистите от НБУ
                    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
                    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                      О и аз ще уча там още 2 месеца. Трябва да направим една сбирка на алфистите от НБУ
                      Никога не отказвам кафе или бира с алфисти
                      Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

• Сива 156 СА 2280 МН с клубен стикер днес в Младост 3. Често я засичам, сигурно сме комшии.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от yori Покажи съобщение
                          В НБУ ли учиш?
                          Да там съм почти всеки ден от седмицата без понеделник, аз твойта я видях днес точно зад втори корпус. Ако тази с частично затъмнените стопове е твоята де, защото онзи ден не можах да я видя хубаво. И един съвет от мен, спирай в края на улицата при фитнеса, защото има много повече място, никой не спира там, а по тия малките улички много ги дерът наще хубавици. И там се събираме 3 алфетки обикновенно

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
                          О и аз ще уча там още 2 месеца. Трябва да направим една сбирка на алфистите от НБУ
                          Колега твоя ли е 145-та СА 3028 .. ? Може и на ЛС да кажеш , че да не цапаме темата.
                          Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 01:31.

Comment

Да там съм почти всеки ден от седмицата без понеделник, аз твойта я видях днес точно зад втори корпус. Ако тази с частично затъмнените стопове е твоята де, защото онзи ден не можах да я видя хубаво. И един съвет от мен, спирай в края на улицата при фитнеса, защото има много повече място, никой не спира там, а по тия малките улички много ги дерът наще хубавици. И там се събираме 3 алфетки обикновенно
                            Не е моята тази,но съм я виждал и аз.
                            Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

• Гледам една черна 145-ца с лепенка на лисан сервиз от няколко месеца редовно е на ул. Бяло Море(пряката която слиза към болницата исул). Аз точно там живея и ми е вече много любопитно.

П.П. Аз също съм в НБУ още 2 месеца семестриално, а за дипломирране - божа работа...
                              Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                              Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

• Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
                                Гледам една черна 145-ца с лепенка на лисан сервиз от няколко месеца редовно е на ул. Бяло Море(пряката която слиза към болницата исул). Аз точно там живея и ми е вече много любопитно.

П.П. Аз също съм в НБУ още 2 месеца семестриално, а за дипломирране - божа работа...
                                Всеки е така колега А и съм решил за дипломирането да съм с наследника на 166,тъй че има време
                                Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Working...
                                X